Resepi Homemade, Tips, Website

SEGALA RESEPI DAGING LEMBU ADA DISINI!

Pernah tak korang duduk termenung kat sinki dapur tu dok pikir nak masak apa daging lembu yang korang beli. Masa beli tu bukan main lagi kat kepala otak tu resepi macam-macam keluar. Sama la dengan kami pun, hahaha. Ni dah ada website yang kumpulkan bermacam resepi daging lembu.

Memperkenalkan website seriouseats.com. Senang dah lepas ni. Boleh pilih potongan daging sehinggalah ke cara masak yang korang suka. Tak payah pening2 dah.

Boleh terus ke link ini untuk ke page itu:

http://www.seriouseats.com/definitive-guide-to-steak

chazhomemade resepi daging lembuchazhomemade resepi daging lembu2chazhomemade resepi daging lembu3

Selamat Memasak!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s